Scena

Leteći odred za CMC festival predstavio pravu ljubavnu poslasticu s optimističnom porukom

Leteći odred na 13. CMC festivalu u Vodicama predstavit će najnoviji singl “Možda postanemo bolji ljudi” koji na prvu daje jednu jako lijepo poruku u ovim turobnim vremenima, ali pjesma je zapravo ljubavne tematike i upravo je ljubav to što nas moće učiniti boljima. Bez obzira što je iza Letećeg odreda karijera duga 30 godina, kreativni zamor za njih ne postoji, pogotovo kada je u pitanju konstanta benda, frontmen i autor Denis Dumančić. I ova pjesma je autorsko djelo Denisa koji s Fayom supotpisuje tekst, a sa Simba Musicom i aranžman.

“Ova pjesma je bila potrebna i dugo je čučala u meni, više od godinu dana i pošto je sve bilo friško oko korone nisam htio biti kao svi nego ići u suprotnom smjeru. Vrlo je karakterna pjesma i drska, te sam zato stavio naglasak na ‘možda’. Nisam ja nikad optimističan, ipak smo mi svi samo ljudi”, rekao je Denis koji također jedva čeka povratak na pozornicu, pogotovo onu u Vodicama, te bez obzira na vlastiti pesimiziam kaže kako je poruka ove pjesme ipak optimistična.

“Ja vjerujem u nas da bit će dobro sve, samo uvijek ti tu kraj mene budi…”, dio je prelijepog teksta nove balade koja ovoga puta stiže u življem radiofoničnom ritmu pa se uz nju lako mogu pripisati prefiksi vedro i pozitivno. Videospot koji je ispunjen dinamičnim kadrovima i u kojem članovi Letećeg odreda šetaju ulicama Zagreba potpisuje Tomislav Pović.

Foto: Promo

Vaša reakcija!

Predivno
0
Sretno
0
Zaljubljeno
0
Nesigurno
0
Smješno
0

You may also like

More in:Scena

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.